Tuotteet hakusanalla vicarli spain (2)

Beaujolais Kylät

Beaujolais Kylät

Perinteinen beaujolais-menetelmä: Puolihiilihappomakeraatio. Viini kypsyy teräksisessä säiliössä säilyttääkseen kaiken Beaujolais'n tyypillisen hedelmän rapeuden. MAISTAMISMUISTIO Intensiivinen ja syvä rubiininpunainen väri, kirkkailla heijastuksilla. Ilmaisuvoimainen, tuoksu tarjoaa mausteisia, paahdettuja ja vaniljaisia aromeja sekä hedelmäisiä vivahteita mustaherukasta ja kirsikasta. Suussa hyökkäys on täynnä harmoniaa, pyöreä ja herkullinen. Suussa paljastuu paahteisia ja vaniljaisia makuja, sekoitettuna pieniin mustiin hedelmiin. RUOKA- JA VIINISUOSITUKSET Tarjoa noin 15°C:ssa paahdetun kanin, grillatun entrecôte-pihvin tai mustan verimakkaran ja paistettujen perunoiden kanssa. Se sopii myös erinomaisesti juustojen, kuten Délice de Bourgogne tai Tomme de Montagne, kanssa. Alue: Beaujolais Rypälelajike: Gamay Noir Viinitarha: graniittiset maaperät – mannerilmasto
Montagny

Montagny

Vaalea kultainen väri vihreä-hopeisilla heijastuksilla. Kukkamaiset nuotit (akasia, kielo) ja hedelmäiset nuotit (päärynä, valkoinen persikka, tuoreet viinirypäleet). Raikas ja runsas, maku on mineraalinen ja siinä on erittäin kaunis jälkimaku.