Perinteinen beaujolais-menetelmä: Puolihiilihappomakeraatio.
Viini kypsyy teräksisessä säiliössä säilyttääkseen
kaiken Beaujolais'n tyypillisen hedelmän rapeuden.
MAISTAMISMUISTIO
Intensiivinen ja syvä rubiininpunainen väri, kirkkailla heijastuksilla.
Ilmaisuvoimainen, tuoksu tarjoaa mausteisia, paahdettuja ja vaniljaisia aromeja
sekä hedelmäisiä vivahteita mustaherukasta ja kirsikasta.
Suussa hyökkäys on täynnä harmoniaa, pyöreä ja
herkullinen. Suussa paljastuu paahteisia ja
vaniljaisia makuja, sekoitettuna pieniin mustiin hedelmiin.
RUOKA- JA VIINISUOSITUKSET
Tarjoa noin 15°C:ssa paahdetun kanin, grillatun entrecôte-pihvin tai
mustan verimakkaran ja paistettujen perunoiden kanssa. Se sopii
myös erinomaisesti juustojen, kuten Délice de
Bourgogne tai Tomme de Montagne, kanssa.
Alue: Beaujolais
Rypälelajike: Gamay Noir
Viinitarha: graniittiset maaperät – mannerilmasto
Vaalea kultainen väri vihreä-hopeisilla heijastuksilla.
Kukkamaiset nuotit (akasia, kielo) ja hedelmäiset nuotit (päärynä, valkoinen persikka, tuoreet viinirypäleet).
Raikas ja runsas, maku on mineraalinen ja siinä on erittäin kaunis jälkimaku.